06 - 50 26 00 51 caroline@herregraphics.nl
Selecteer een pagina
“Caroline en ik kennen elkaar al heel lang, maar deze kant van haar verraste mij! Ik was net klaar met mijn opleiding tot wandelcoach, had een hoofd vol ideeën en wensen, maar er was geen samenhang. In een ontspannen sfeer hebben we samen geboomd en gespard; dat is wat een wandelcoach graag doet natuurlijk! Ze bracht structuur aan in mijn volle hoofd, en liet me nadenken over wie en hoe ik ben, en hoe je jezelf wilt laten zien. Op een frisse en duidelijke manier vertaalde zij dat. Discussies over kleur- of woordgebruik wierpen hun vruchten af. Ik heb nu een logo dat precies weergeeft waar ik voor sta en wie ik ben. Bedankt voor deze inspirerende reis Caroline!” Julliëtte Akkers

Wandelcoach, Wandelen met Juul

“Samenwerken, creatief, meegaan in je gevoel, tijd nemen en mooi eindresultaat….dat zijn voor mij de sleutelwoorden. Daardoor heb ik dit schooljaar een eigen uitstraling van mijn balletschool kunnen neerzetten. Ik ben er heel blij mee! Ook met het ontwerp voor de belettering van mijn auto. En als klap op de vuurpijl nog een prachtige poster voor mijn dansvoorstelling!

Top Caroline, ik hoop nog vaak van je diensten gebruik te kunnen maken!” Sanne Rutten-De Haan

Dansdocente, DansSanne

“Werken met Caroline is verfrissend; ze weet creativiteit te verbinden aan een duidelijke planning. Uit het eindresultaat blijkt dat ze een goede luisteraar is die kan invoelen op haar klant, het resultaat van de ontwerpen toont precies wat ik wil uitstralen; het is speels en luchtig en maakt in één oogopslag helder wat mijn business is!” Mariëlle Obels

Loopbaancoach, De Werkvinderij

“Caroline heeft voor de Geluksroute 055 het programmaboekje ontworpen. Ik heb tijdens dit traject met haar samengewerkt en Caroline ervaren als een prettige collega. Betrouwbaar, nauwkeurig, betrokken en sociaal. Ze heeft zich zeer goed ingeleefd in het concept Geluksroute en heeft daardoor exact de juiste snaar weten te raken met haar ontwerp. Complimenten!” Suzan Biezeman

Mindfulness & levenstherapie, Heldere Kracht